2016.04.12 Otwarcie Wody i Walne zebranie sprawozdawcze 2015/2016 r

IMAG1870_1

!!! UWAGA !!! WALNE ZEBRANIE

W dniu 30.04.2016r. odbędzie się Walne Zebranie sprawozdawcze za 2015r/2016r. Rozpoczęcie zebrania

I termin godz.10:00,

w przypadku braku kworum,

II termin godz.10:30.

Zebranie odbędzie się

w świetlicy przy biurze R.O.D. Gdynia ul. Przemyska 41.

Na zebranie zapraszamy członków Polskiego Związku Działkowców z dowodem osobistym na podstawie, którego będą Państwo  wpuszczani  na salę otrzymując karty do głosowania. Przypominamy  że Walne zebrania są momentem gdzie podejmują Państwo  decyzje o  kierunku  rozwoju naszego Ogrodu .

Zarząd R.O.D.”Kaszubskie”

2015-10-11 19.02.27

!!! UWAGA !!!

WODA

!!! UWAGA !!!

Dnia 20.04.2016 r. zostanie otwarty dopływ wody. Do tego czasu prosimy o zabezpieczenie otwartych kranów, tak aby nie było niekontrolowanego wypływu wody , która co roku jest coraz droższa i generuje coraz to  większe opłaty za nasze działki. W przypadku  zauważenia wycieku  wody  prosimy niezwłocznie zawiadomić Gospodarza Ogrodu ( tel na tablicach inf.) lub pod telefonem stacjonarnym Zarządu R.O.D. nagrać wiadomość. Prosimy również o  zwrócenie uwagi  nie tylko  na wycieki  na swojej  działce ale również  na działkach swoich  sąsiadów.

Zarząd
R.O.D. „Kaszubskie