Dnia 13 Kwietnia 2019r. godzina 9:30 i 10:00 w PPNT w Gdyni odbędzie się Walne zebranie sprawozdawcze , oraz wyborcze.

Wybory będą się dotyczyły członków zarówno Zarządu R.O.D. jak i Komisji Rewizyjnej , oraz kandydatów na delegatów. Przyjmujemy tez kandydatury na Gospodarza Ogrodu

Proszę nie zapomnieć 13 Kwiecień 2019 r. godzina 9:30 Sala przy „Experymencie” w Gdyni na terenie PPNT Budynek nr III Sala audycyjna

prosimy zabrać ze sobą dowód osobisty i dużo chęci 😉

Usytuowanie Budynku na terenie PPNT
Budynek nr III

Zapraszamy
Zarząd R.O.D. „Kaszubskie

2 komentarze do “2019.04.13 Walne zebranie wyborcze i sprawozdawcze – czekamy zarówno na głosy jak i na kandydatów”

1. Dlaczego informacja o zebraniu została rozesłana dopiero o godz. 14:36 w dniu w którym odbyło się zebranie? W ten sposób została odebrana członkom ROD Kaszubskie możliwość uczestnictwa w zebraniu….

2. Witam
    W osobnej korespondencji otrzymał Pan potwierdzenie wysyłki powiadomienia o zebraniu w dniu 20 marca a nie kwietnia na Pana adres e-mail. Prosimy o dokładne sprawdzanie swojej poczty za co Zarząd RoD nie odpowiada. Przypomnienie o Zebraniu również zostało wysłane wcześniej i tutaj Zarząd również nie odpowiada za procedury spam działających na serwerach pocztowych.
    Zarząd R.O.D.